LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE-EGE BÖLGESİ KARİYER FUARI 20-21 Mart 2020

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından İzmir ve çevre üniversiteleri ile birlikte kariyer etkinliği planlanması ve organize edilmesi konusunda koordinatör üniversite olarak Ege Üniversitesi görevlendirilmiştir. Bu doğrultuda, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayesinde Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Necdet BUDAK' ın destekleriyle ve Ege Üniversitesinin koordinatörlüğünde, Ege Bölgesi'ndeki üniversitelerimiz bir araya gelerek, bölgedeki üniversite öğrencileri ve mezunları için "EGE BÖLGESİ KARİYER FUARI 2020" organizasyonu düzenlemektedir. Ege Bölgesi'ndeki 17 üniversitenin öğrencilerini, mezunlarını ve Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarını bir araya getirecek olan "EGE BÖLGESİ KARİYER FUARI" 20-21 Mart 2020 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında 2 gün boyunca İzmir Kültürpark 1A ve 1B Holleri' nde gerçekleşecektir.

Bu kapsamda fuara katılmak isteyen lisansüstü öğrencilerinin linkte yer alan "Yetenek Kapısı" platformunda (https://beta.yetenekkapisi.org/login) üye kaydını tamamlayarak Bölüm Sekreterliğimize en geç 24 Şubat 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar bilgi verilmesini rica ederiz.

Bölüm Sekreterliği Telefon 0232 311 20 89