COVİD-19 EĞİTİMİNİ HALEN ALMAMIŞ/ALAMAMIŞ YENİ DÖNEM ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULURZE

E Ü Mühendislik Fakültesi Yazı İşleri Bürosunun 21.11.2022 Tarih ve E-999133 Sayılı İlgi Yazısı

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) tarafından düzenlenen ve katılımı zorunlu olan "Ege Üniversitesi Yeni Dönem Öğrencilerine ve İşe Yeni Başlayan Personeline COVID-19 Özelinde İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Eğitimi'' için gönderilen listelerde bilgileri bulunan ve eğitim sistemine kayıtlı öğrencilerden halen eğitime katılmamış öğrenciler bulunduğu bildirimlektedir.

Bunun üzerine sertifika eğitimi 10 Aralık 2022 tarihine kadar uzatılmıştır.

COVID-19 Özelinde İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Eğitimi''ne halen katılamamış/katılmamış ilgili öğrencilerimizin eğitime katılımı gerekmektedir.

Bilgilerinize ve katılımınız hususu  önemle rica olunur.

Bölüm Başkanlığı