Çerez Örnek

Ekle-Sil ve 42 AKTSye İlave 3 Ders İşlemleri Hk.-ÖNEMLİ

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında ders eklemek ve çıkarmak isteyen Bölümümüz öğrencileri 18.10.2021- 24.10.2021 bu işlemlerini http://kimlik.ege.edu.tr adresinden OBYS'den yapabileceklerdir. Belirtilen tarihte ders ekle-sil talebinde bulunan öğrencilerin bu işlemlerini Ege Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden (ekle-sil işlemi form vermek suretiyle elden kesinlikle yapılmayacaktır) Danışman onayına göndermeleri ve Danışman Öğretim Elemanlarının da öğrencilerin ders ekleme/bırakma taleplerini kabul etmek/reddetmek suretiyle kesin kayıt şeklinde tamamlamaları gerekmektedir.
 
Öğrencilerin ders gruplarındaki değişiklik talepleri için kesinlikle OBYS'de ekle-sil yapmamaları gerekmektedir. Bu işlemler Bölümlerde öğrenci işleri ile görevli elemanlar tarafından OBYS üzerinde bulunan "ders gruplarının düzenlenmesi sekmesinden" yapılacaktır.
 
42 AKTS' ye ilaveten en fazla 3 derse kayıtlanmak isteyen son sınıf öğrencilerinin kayıtlanma işlemlerini, https://muhfak.ege.edu.tr/tr-2859/ogrenci_isleri_formlari.html adresinde bulunan "Fazla Kredi
Formu"nu bilgisayar ortamında word olarak doldurmaları, Danışmanına ve Bölüm Başkanına imzalattıktan sonra, 18.10.2021-20.10.2021 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine elden teslim etmeleri (ekle-sil'de ders değikliği yapacak olanlar bu formu ekle-sil yapılmış haliyle doldurmaları gerekmektedir.
 
Konu ile ilgili duyuru yazısı ektedir. 

 


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ