Make font size smaller Make font size default Make font size larger

EGE ÜNİVERSİTESİ

Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

352 Analysis of Algorithms BÜTÜNLEME SINAVI

BÜTÜNLEME SINAVI 01 Temmuz 2020 Çarşamba 10:00 – 13:00 arası yapılacaktır. Sorular Egeders sistemi üzerinden ilan edilecektir. Lütfen cevaplarınızı zamanında sisteme yükleyip gönderiniz. Sistem belirtilen saatten sonra KAPANACAKTIR. Sonrasında gönderim yapamayacaksınız. Sistemin yoğunluğundan dolayı yükleyemez iseniz ege.cs.courses@gmail.com adresine e-posta atabilirsiniz. E-posta atmanız durumunda e-posta başlığına “352 – Bütünleme – Öğrenci No” yazınız. E-posta içerisine Öğrenci numaranızı ve isminizi yazmayı unutmayınız.

Son gönderim zamanı 01 Temmuz 2020 Çarşamba 13:00. Herhangi bir nedenden dolayı belirtilen saatten önce cevaplarınızı gönderemez iseniz bütünleme sınavına girmemiş kabul edileceksiniz. 01 Temmuz 2020 13:00 ‘dan sonra sistem kapanacak ve gönderim yapamayacaksınız. E-posta (ege.cs.courses@gmail.com) en son gönderim saati ise sisteme gönderim saati ile aynıdır, yani 01 Temmuz 2020 Çarşamba 13:00. Bu saatten sonra gönderilen e-postalar kabul edilmeyecektir. E-posta gönderimlerinde, cevaplarınızı alamaz veya indiremez isem sınava girmemiş kabul edileceksiniz. Cevaplarınızı belirlenen saatler içerisinde bana ulaştırmak sizin sorumluluğunuzdadır.