STAJYER ÖĞRENCİ DUYURUSU

DUYURU

Europal Tezol firmasından iletilen stajer öğrenci talebi ile ilgili bilgiler aşağıda sunulmuştur.

Firmamızda aşağıdaki bölümlerde okuyan yaz dönemi stajyer talebimiz olacaktır.

• Makine Mühendisliği son sınıf öğrencileri ( 8 kişi)
  • Elektrik Elektronik Mühendisliği 3.sınıf ve üzeri  ( 4 kişi)
  • Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar Mühendisliği bölümü (2 kişi)

Stajyerlerimiz Üretim departmanı, bakım departmanı ve bilgi işlem taraflarında staj yapacaklardır. Fabrikamızda staj yapmak isteyen öğrencilerimiz sinem.sindirac@tezol.com.tr veya ezgi.aslan@tezol.com.tr adreslerinden özgeçmişlerini tarafımızla paylaşabilirler.

Fabrikamızda : Buca, Karşıyaka, Karabağlar, Bornova lokasyonlarından geçen servisimiz bulunmaktadır.