LIFT UP ++ Sanayi Odaklı Doktora Araştırmaları Programı Doktora Programı Öğrencilerimize Duyuru

DOKTORA PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR

Türk  Havacılık  Uzay  Sanayii'nin  faaliyet  alanları  kapsamında,  Şirketin  ürün  gruplarından belirlenen  ve bu linkte  yayınlanan  konularda tez çalışması yürütecek, başka bir kurumda sigortalı çalışmayan, ders döneminde veya tez önerisini vermemiş olan doktora öğrencilerinin çalışmalarını desteklemek ve havacılık problemlerinin çözümüne katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan LIFT UP ++ Sanayi Odaklı Doktora Araştırmaları Programına başvurular başlamıştır.

Doktora  öğrencileri,  LIFT UP ++ Sanayi Odaklı Doktora Araştırmaları Programı sayfasının başvuru formunda bulunan "Diğer" sekmesinden tez danışmanları ile koordineli olarak Türk Havacılık Uzay Sanayii'nin faaliyet alanları kapsamında havacılık sanayisine fayda sağlayacağını öngördüğü konu önerisinde bulunabilir. Önerilen konular uzman ekipler tarafından değerlendirmeye alınacaktır.

Doktora Programı öğrencilerimizin bilgilerine sunulur.

Bölüm Başkanlığı