İş İlanı - AdresGezgini (Ar-Ge ve Bilgisayar-Yazılım Mühendisi)

AdresGezgini Ar-Ge merkezinde yazılım geliştirme projelerinde görevlendirmek, dijital pazarlama otomasyonu, makina öğrenmesi ve yapay zeka projelerinde çalışmak üzere, algoritma becerisi yüksek, kodlama konularında yeterli hakimiyeti olan Bilgisayar & Yazılım Mühendisleri veya Web Tabanlı Yazılım Geliştirme konularında yetkin yazılımcılarAr-Ge Proje Yöneticileri arıyoruz. Adaylarda aranan şartlar aşağıdaki gibidir:
  • İzmir’de ikamet eden,
  • Ofis ortamında çalışmak isteyen (Belli oranda uzaktan çalışma imkanı sunulmaktadır),
  • Üniversitelerin, 4 Yıllık SAYISAL ağırlıklı bölümlerinden (Tercihen Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği vb bölümler) mezun,
  • Tercihen TÜBİTAK TEYDEB, KOSGEB vb. proje deneyimi olan,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak,
  • Eğitim materyallerini takip edebilecek düzeyde iyi derecede İngilizce bilen,
  • Kendini geliştirmeye, takım çalışmasına yatkın,
  • İletişim becerileri kuvvetli, iş disiplini ve özgüveni yüksek,
  • Diksiyonu düzgün, prezentabl, sunum becerileri yüksek,
  • MySQL veritabanı yapısına ve SQL'e hakim,
  • HTML ve CSS konusunda tecrübeli,
  • PHP yazılım diline hakim, tercihen frameworkler ile çalışmış (Codeigniter, Laravel vb. gibi),
  • API, Web Servis gibi konularda çalışmış veya fikir sahibi,
  • JSON, XML, CSV vb. türlerde harici verilerle daha önce çalışmış veya konu hakkında fikir sahibi.

İş Detayı:

Adayların görevi şirket içinde yürütülen dijital pazarlama ve yazılım odaklı Ar-Ge projelerinde görev almak, proje içerisinde gerekli analiz/raporlama/yazılım geliştirme ve sunum çalışmaları yapmak olacaktır. Hizmet verdiğimiz alanlarda yeterli deneyime sahip olmayan adaylar yoğun bir eğitim programından geçirilecek ve eğitimin çeşitli aşamalarında bu konularda sertifikasyon sınavlarına gireceklerdir. Eğitim ve sertifikasyon aşamalarından başarı ile geçen adayların görevi; şirketin Ar-Ge projelerinde aktif görev almak, dijital veriler üzerinden analiz yapmak, bu analizler üzerinden rapor hazırlamak, yazılım geliştirmek ve akademik seviyede proje öneri ve kabul sunumları yapmak olacaktır. Eğitim programı üniversitelerle yapılan işbirlikleri çerçevesinde çok sayıda kişisel gelişim ve teknik eğitimleri de içerecektir. Eğitim aşamalarında Google İstanbul, Google Dublin, AdresGezgini Düsseldorf, ya da Google California ofislerinde yapılacak kısa süreli eğitimler için şehir dışı ya da yurtdışı seyahatleri olabilir.