PIA Akademi Kış Kampı Duyurusu

Kimler Kış Kampımıza Başvurabilir?

*4. sınıf veya yüksek lisans öğrencileri ile yeni mezunlar,

*Başlıca Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Yazılımı Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik veya Matematik Mühendisliği gibi bölümlerde okuyan ya da mezun olan arkadaşların yanı sıra yazılım dünyasına ilgi duyan ve kullandığımız yazılım dillerinde (Java, Javascript, Mongo DB, Camunda vs.) bilgisi olan tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz.

*Kış kampımızın 30 kişilik kontenjanı bulunmaktadır.

Başvurular Nasıl Yapılıyor?

Başvuru için aşağıdaki adresten başvuru formunu doldurduktan sonra  https://forms.office.com/r/0BmxqQb0XR güncel özgeçmişlerinizi bootcamp@pia-team.com adresine iletebilirsiniz.

Kamp Süreci Nasıl İşliyor?

İstanbul’da Anadolu yakası Workinton Kozyatağı’ nda yüz yüze düzenlenecek olan kampımızın ilk haftasında teorik eğitimler verilmektedir. İkinci haftası ise katılımcıların edindikleri bilgileri hayata geçirdiği bir proje yapım sürecidir. Eğitimler tüm gün şeklinde planlanmıştır. Hafta sonu eğitim yapılmamaktadır. Eğitimleri PIA Group bünyesinde çalışan alanında uzman eğitmenler vermektedir.

Kış Kampı Sonrası Sizleri Neler Bekliyor?

Kış Kampı süreci PIA Group şirketlerinin işe alım sürecinin bir parçasıdır. Bu kamp sürecinde başarılı olan arkadaşlara eğitim durumlarına bağlı olarak staj, yarı veya tam zamanlı iş imkanları sunulmaktadır. Geçtiğimiz Yaz Kampı katılımcılarının %70’i şu anda PIA bünyesinde çalışmaktadır.

Sorularınız için bootcamp@pia-team.com  veya berivan.karaaslab@pia-team.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.