SAVUNMA SANAYİ MÜSTEŞARLIĞI’NDAN 100 BİN TL ÖDÜLLÜ TASARIM YARIŞMASI

06/10/2017 (All day)

SAVUNMA SANAYİ MÜSTEŞARLIĞI’NDAN

100 BİN TL ÖDÜLLÜ TASARIM YARIŞMASI

Yakın gelecekte insansız ve otonom araçların kullanım alanlarının çok genişleyeceğinden hareketle Savunma Sanayi Müsteşarlığı “ROBOİK” adıyla “İnsansız ve Otonom Kara Araçları Tasarım Yarışması” düzenliyor. 3 Boyutlu Model Tasarım ve Serbest Çizim olmak üzere iki kategoride düzenlenecek yarışmaya 18 yaşını geçmiş Türk ve yabancı tasarımcılar katılabilecek. Yarışmada ayrıca üç boyut kategorisinde birinci olacak tasarımcıya 100 bin TL ödül verilirken, serbest çizim kategorisinde  birinci olarak seçilecek tasarımcı ise 30 bin TL para ödülünün sahibi olacak. Son katılım tarihinin 15 Kasım 2017 olacağı yarışmanın sonuçları 12 Aralık 2017’de düzenlenecek törenle açıklanacak ve ödüller sahiplerine teslim edilecek. Katılım koşulları ile ilgili detaylı bilgiler ”http://roboik.ssm.gov.tr” adresinde yer alıyor.