Error message

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in include_once() (line 2 of /home/bilmuhegeedu/public_html/sites/default/settings.php).

OBSS 2018 Yaz Staj Programları

21/03/2018 (All day)

OBSS 2018 Yaz Staj Programları

OBSS Hakkında

OBSS, 2005 yılından beri finans ve telekom sektöründe Türkiye’nin en büyük ve prestijli kurumlarına yazılım hizmeti vermektedir. Gün geçtikçe büyüyen 450 kişilik kadrosuyla Java ve .NET alanında anahtar teslim proje ve dış kaynak hizmeti verirken; kurumsal mimari, proje yönetimi, sürüm ve konfigürasyon yönetimi, yazılım kalite güvence testleri, IT offshore hizmetleri başlıklarındaki tecrübeleriyle yazılım sektörüne katma değer sağlamaktadır. İştiraki olan OBSS Mobile ile kurumsal firmalara iOS ve Android uygulamaları alanında yaratıcı ve yenilikçi mobil uygulama çözümleri sunan OBSS, Atlassian’ın EMEA bölgesindeki tek platin iş ortağıdır.