Bitirme Tezi Alan Öğrencilerin Dikkatine

10/01/2018 (All day)

1. Öğrencilerin EBYS sisteminden bitirme tezi danışmanlarının isimlerini kontrol etmeleri, herhangi bir yanlışlık varsa Yrd. Doç. Dr. Özgü Can ile görüşmeleri gerekmektedir.

2. Bitirme tezi sunumları iki aşamalıdır:

İlk sunum19-28 Şubat 2018 tarihleri arasında öğrencinin bitirme tezi danışmanı olan öğretim üyesine yapacağı sunumdur. Bu sunum ile birlikte öğrencinin tez danışmanı öğretim üyesine vermesi gereken ara rapor Bitirme Tezi Moodle sayfasına yüklenecektir. Öğrenciler bu dosyanın formatına uygun olarak raporlarını hazırlamalıdır. Öğrenciler sunum ile ilgili olarak danışman öğretim üyeleriyle görüşerek sunumlarını yapacakları ilgili gun ve saati belirlemelidir.

İkinci sunum 07-18 Mayıs 2018 tarihleri arasında öğrencinin bitirme tezi danışmanı olan öğretim üyesine ve belirlenen juriye yapacağı sunumdur. Bu sunumda öğrencinin tezi kapsamında geliştireceği uygulamayı tamamlamış olması gerekmektedir. Öğrenciler çalışan uygulamalarını juriye sunacaklardır. Öğrenciler juriye yapacakları sunum ile ilgili olarak danışman öğretim üyeleriyle görüşmeli, sunumlarını yapacakları ilgili gün ve saati belirlemelidir. Sunumda kullanılacak başlıklar ve ilgili Powerpoint dosyası moodle sayfasına eklenecektir. Öğrencilerin, sunum sırasında bitirme tezi danışman öğretim üyesine tez çıktılarının ilk kopyasını sunmaları gerekmektedir.

3. Bitirme tezi yazımında, moodle sayfasına yüklenecek olan Bitirme tezi yazım klavuzu kullanılmalıdırKlavuza uygun olmayan bitirme tezleri kabul edilmeyecektir.